Search
  • Sofia Ymén

Vinnare | Maria Bouroncle


Jag är alldeles överväldigad av den stora respons jag fått i tävlingen om ett gratis lektörsutlåtande. Jag önskar så att jag kunnat låta precis varenda en av er som tävlat vinna eftersom ni alla lagt ner ett så stort arbete och engagemang i att motivera ert behov av lektör och beskriva era berättelser. Jag är så otroligt tacksam för att ni delat med er och ni har alla fått ett personligt meddelande på er mailadress. Till sist kunde jag inte hejda mig själv utan valde ut inte mindre än tre av bidragen: 1a plats går till Maria Bouroncle som vinner det Stora Lektörspaketet...

Läs hela blogginlägget!44 views

FÖLJ / FOLLOW MARIA     

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

© 2017 - Maria Bouroncle             Senaste uppdatering / Last update: 2020-09-09