Search
  • Sveriges Radio P4

Förmiddag i P4 Göteborg med Maria Bouroncle


Det är en kall påsk, våren 1929. Artur lämnar sin fru och sina tre barn i några timmar för att bege sig ut och hämta ved. När han kommer tillbaka har hans liv slagits i spillror. "Var håller ungarna hus?" frågar han men får inget svar. Och när han öppnar dörren till kammaren får han syn på den stora, runda kopparkitteln som står någon meter från tröskeln till hälften fylld av vatten, resten har runnit ut över golvet...

Berättelsen om Ingeborg Andersson, barnamörderskan, och vad som hände den där dagen 1929, har varit en väl förborgad hemlighet. Men nu är en släkting till Ingeborg här i studion som har skrivit en bok om detta. Välkommen Maria Bouroncle!

Lyssna här

Reporter: Efwa Lindström


37 views

FÖLJ / FOLLOW MARIA     

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

© 2017 - Maria Bouroncle             Senaste uppdatering / Last update: 2020-09-09