MEDIA

Senaste
Please reload

 Följ Maria

  • Facebook Classic
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

Barnamörderskans liv har blivit bok

HERRLJUNGA: Ingeborg Andersson var en gammal släkting som Maria Bouroncle hälsat på under hela sin uppväxt. Som vuxen fick hon veta sanningen om Ingeborg från Vesene. En svårsmält chock som med åren förvandlades till besatthet – och ett bokprojekt.

Nu är det bara dagar kvar till releasen i Ljung, den 8 december. Maria Bouroncle är efter sju år och fyra försök äntligen klar med boken om kvinnan som dödade alla sina tre barn. Hennes mammas moster; Ingeborg Andersson från Vesene, utanför Herrljunga. 

 

Läs artikeln

Text och foto: Jenny Schagerlind

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Please reload

FÖLJ / FOLLOW MARIA     

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

© 2017 - Maria Bouroncle             Senaste uppdatering / Last update: 2019-11-30